Schrijf hier in!

 

Werkvergadering 06/09/2019 – De verhuur van studentenkamers en het Vlaams Woninghuurdecreet

Sinds 1 januari 2019 is het Vlaams Woninghuurdecreet van toepassing in het Vlaams Gewest.  Naast de regels over de verhuur van de hoofdverblijfplaatsen voorziet het Decreet ook in dwingende regels voor de verhuur van studentenkamers.  We nemen de belangrijkste wijzigingen onder de loep.

Deze werkvergadering gaat door op vrijdag 6 september 2019, opnieuw in het kasteel van Saffelaere, Kerkstraat 37 te 9080 Lochristi (www.kasteelvansaffelaere.com).

Wij nodigen u heel graag uit op deze bijeenkomst.

Wij zullen deze keer Meester Pieter Pauwels als gastspreker verwelkomen.
Thema van de uiteenzetting:
De verhuur van studentenkamers en het Vlaams Woninghuurdecreet

Deelname in de kosten: 65 € per persoon.  Dank om over te schrijven, ten laatste vier werkdagen voor de geplande activiteit, op rekening van onze vereniging: IBAN: BE50 2930 5176 5218. Bij de betaling graag vermelding van de naam/namen van de personen die inschrijven om misverstanden te vermijden.

Indien u door onvoorziene omstandigheden echt niet aanwezig kan zijn, dan moet u dit via mail minstens drie werkdagen op voorhand (ten laatste op maandag) meedelen (durin.degeyndt@moorestephens.be)

Alleen dan zal het bedrag van de inschrijving worden terugbetaald.

 


 

Inschrijven voor de werkvergadering is voortaan enkel mogelijk via bovenstaand formulier en is evenwel pas definitief na ontvangst van de betaling.

Wij zullen u heel graag verwelkomen.

Namens de Raad van Bestuur

 
Peter Verschelden, Voorzitter
Lode Haspeslagh, Past Voorzitter
Johan Dedoncker, Past Voorzitter
Martine Verkest, Secretaris
Marcel Verschelden, Erevoorzitter
Guy De Coenl, Penningsmeester