Schrijf nu in!

De advocaten-, notaris-, deurwaarder- en accountantsvennootschappen financieel doorgelicht.

Naast een aantal basisprincipes van balanslezen en van gezond financieel beleid, zal tijdens de uiteenzetting ook worden ingegaan op de typische kenmerken en ratio’s van een vennootschap van een vrij beroeper.

Plaats en locatie:

De volgende werkvergadering gaat door op vrijdag 6 december 2019, zoals steeds in het kasteel van Saffelaere, Kerkstraat 37 te 9080 Lochristi (www.kasteelvansaffelaere.com).
Wij nodigen u graag uit op deze bijeenkomst.

Spreker:

De uiteenzetting wordt deze keer gegeven door Peter Verschelden, accountant & bedrijfsrevisor en voorzitter van Moore Belgium.

Inschrijving (administratief):

Inschrijven voor de werkvergadering is voortaan enkel mogelijk via onderstaand formulier, en is evenwel pas definitief na ontvangst van de betaling.

Inschrijving (betaling):

Deelname in de kosten: 65 € per persoon.  Dank om over te schrijven, ten laatste vier werkdagen voor de geplande activiteit, op rekening van onze vereniging: IBAN: BE50 2930 5176 5218. Bij de betaling graag vermelding van de naam/namen van de personen die inschrijven om misverstanden te vermijden.

Indien u door onvoorziene omstandigheden echt niet aanwezig kan zijn, dan moet u dit via mail minstens vier werkdagen op voorhand (ten laatste op maandag) meedelen (durin.degeyndt@moorestephens.be)

Alleen dan zal het bedrag van de inschrijving worden terugbetaald.

Programma:

Ontvangst werkvergadering met aperitief: 11.45 uur.
Start voordracht: 12.30 uur STIPT (gevolgd door een werklunch).
Einde werkvergadering: ± 14.30 uur

Wij zullen u graag verwelkomen.

Namens de Raad van Bestuur

(Namen bestuur IVJEB)

Schrijf hier in voor deze werkvergadering van 6/12/2019